Indiferent de conditiile noastre de viata
trebuie sa devenim constienti
ca noi putem schimba lucrurile
schimbandu-ne gandurile si dorintele.
Ati fost binecuvantati
cu o minte puternica,
cu o inima plina de iubire
si cu un nepieritor spirit de bucurie.
Contemplati si intelegeti acest lucru.

Sri Vasudeva

– Consiliere si terapie holistică
– Analiza temei astrologice natale, karmice şi previzionale
– Astrologie medicală
– Consiliere vocatională şi a carierei, dezvoltarea creativităţii
– Consiliere de afaceri şi de orientare profesională pentru persoane fizice şi  juridice
– Consiliere relaţională şi de cuplu
– Tarife

Consiliere si terapie holistică

Harta astrologică natală este un simbol viu şi unitar, o adevărată mandală individuală a persoanei, imortalizarea în semne şi simboluri, a momentului  respiraţiei prime…

Astrologia oferă omului tocmai această unitate  universală văzută în toate formele particulare. În astrologie, fiecare individ este considerat o expresie totală şi unică a principiilor, tiparelor şi energiilor universale… Astrologia este un limbaj al principiilor universale, un mod de a percepe forma şi ordinea din viaţa unei anumite persoane, un mod de a simboliza unicitatea fiecărui individ prin factori universali. Harta natală astrologică este diagrama prin care cosmosul ne permite să-i înţelegem energiile sau ritmurile şi modul în care ele operează în interiorul fiecărui individ.

 C.G. Jung, intr-un  interviu acordat unei reviste astrologice franceze, afirma că din anul 1954 „ne putem aştepta cu o considerabilă încredere ca o situaţie psihologică dată, bine definită, să fie însoţită de o configuraţie astrologică analoagă. Astrologia constă din configuraţii simbolice ale subconştientului colectiv care este obiectul de studiu al psihologiei.” Şi: „predispoziţia psihică înnăscută a unui individ pare să se exprime în mod recognoscibil în horoscop”.

<< Inapoi la titlurile principale >>

Analiza temei astrologice natale, karmice şi previzionale

Dacă  ţi-ai pus vreodată întrebarea „de ce m-am născut, ce scop are viaţa mea?” te afli deja pe drumul căutării de sine…

Analiza temei astrologice natale pune accent pe observarea şi conştientizarea temei fundamentale de viaţă, conştientizarea darurilor, talentelor tale specifice, precum şi a problemelor ce se cer rezolvate.

Te-ai întrebat  vreodată cum ai putea conştientiza propriile tipare limitatoare, şi mai ales cum le-ai putea depăşi? Analiza temei astrologice  natale din perspectivă karmică te pune faţă în faţă cu CEEA CE EŞTI ACUM, datorită gândurilor, emoţiilor şi faptelor din trecut. Iar conştientizarea forţei spirituale proprii te ajută să devii  Stăpânul propriului destin…

Analiza progresiilor anuale şi a tranzitelor te ajută să înţelegi ritmurile propriei vieţi şi cum să dansezi în armonie cu Ritmul Universului. Cum să te adaptezi din mers şi cum să întâmpini bine pregătit schimbările din viaţa ta. Poţi afla care sunt momentele cele mai prielnice pentru diferitele tale activităţi, în ce perioade trebuie să-ţi concentrezi eforturile şi în ce direcţii ai cele mai mari şanse de reuşită.

<< Inapoi la titlurile principale >>

Astrologie medicală

Ai dori să cunoşti care sunt dominantele energetice şi predispoziţiile tale la îmbolnăviri potrivit horoscopului natal? Dar care sunt perioadele favorabile pentru diverse tratamente, intervenţii sau chiar pentru remodelarea siluetei, potrivit tranzitelor şi progresiilor anuale?

Află  cum poţi evita expunerea la factori de risc, care sunt perioadele de risc pentru tine şi cum poţi să utilizezi cât mai eficient afinităţile  tale native pentru unul sau mai multe dintre elementele primordiale. Vei afla despre tehnici terapeutice naturiste compatibile cu structura ta energetica, ce fel de activităţi fizice şi ce fel de sporturi ţi se potrivesc.

<< Inapoi la titlurile principale >>

Consiliere vocatională şi a carierei, dezvoltarea creativităţii

Îţi cunoşti cu adevărat înzestrările şi talentele native? Dar pe cele ale copilului tău? Foloseşti oare în mod optim şi la potenţialul maxim darurile „ursitelor”? Simţi că ai face „ceva” deosebit, ai nevoie de o schimbare, dar nu ştii în ce direcţie să îţi canalizezi eforturile? Analiza vocaţională şi a carierei te poate ajuta să regăseşti sensul vieţii şi bucuria de a trăi fiecare clipă în mod autentic. Te poate ajuta să îi îndrepţi paşii micuţului tău odor în direcţia în care îşi poate folosi în mod maxim potenţialul creator, potrivit înclinaţiilor sale native. Cu cât afli aceste lucruri mai din timp, cu atît mai mult vei reuşi să eviţi decepţiile, traumele şi suferinţa atât pentru tine, cât şi pentru copiii tăi!

<< Inapoi la titlurile principale >>

Consiliere de afaceri şi de orientare profesională pentru persoane fizice şi  juridice

Vrei să ştii care sunt perioadele favorabile (şi  nefavorabile!) pentru înfiinţarea firmei, respectiv pentru încheierea diferitelor tipuri de contracte?

Învaţă şi aplică criteriile şi metodele pentru a realiza recrutarea şi selecţia personalului în cadrul firmei,  în funcţie de personalitatea astrologică nativă a angajaţilor. Studiază compatibilitatea lor cu cerinţele postului, precum şi cum să creezi grupele de lucru din persoane compatibile care să se ajute şi să se stimuleze reciproc. Aceasta va determina instaurarea unei atmosfere armonioase la locul de muncă şi va spori în mod simţitor eficienţa activităţiilor desfăşurate.

Se pot efectua la cerere, studii aplicate în vederea eficientizării, comunicării şi colaborării în grupurile de lucru şi în parteneriatele de afaceri. La cerere se poate asigura consiliere periodică.

<< Inapoi la titlurile principale >>

Consiliere relaţională şi de cuplu

Vrei să ştii care sunt predispoziţiile tale relaţionale native? Află care sunt tiparele, şabloanele tale afectiv – emoţionale, cum eşti tentat să reacţionezi în diferitele tipuri de relaţii (romantice, de familie, de serviciu) şi lucrează împreună cu cel care te consiliază pentru a conştientiza ce trebuie facut pentru a avea relaţiile pe care le doreşti.

Vrei să te angajezi într-o relaţie  romantică şi vrei să ştii cât de compatibili sunteţi? Care este scopul vostru comun şi cum să-l realizaţi?  Sau  eşti deja intr-o relaţie  şi te preocupă cum aţi putea îmbunătăţi comunicarea, viaţa intimă şi de familie?

 Vei putea afla toate acestea din studiul sinăstriei, al temelor comparate precum şi a temei compuse.

<< Inapoi la titlurile principale >>

Informatii

Asta inseamna ca vom vorbi despre: caracter si personalitate din punct de vedere astrologic, talente, aptitudini, pasiuni; vocatia profesionala si creativa, cariera, aptitudini de comunicare, studii si calatorii, tendintele relationale (relatiile cu anturajul si relatiile de cuplu), caminul intim, ambianta ”interioara” si exterioara;
Analiza elementelor primordiale predominante si efectele asupra alcatuirii corpului fizic, emotional, mental, spiritual; predispozitiile native spre anumite boli sau afectiuni, organele sensibile energetic, analiza metodelor specifice de prevenire a manifestarilor patogene.
Axa dragonului: tema fundamentala a prezentei incarnari, scopul principal si temele secundare pe care si le-a propus sufletul in viata prezenta, Saturn si lectia de baza, planete retrograde, luna neagra (identificarea si vindecarea traumelor stravechi).

Se poate face in plus Analiza tranzitelor planetare – aceasta este Astrologia previzionala  (pe o perioada de cca. un an incepand cu data consilierii), adica identificarea perioadelor favorabile sau nefavorabile pentru anumite activitati (incheierea, desfasurarea de contracte, afaceri, relatii, conceptia copiilor, activitati de studiu si profesionale etc.)

De asemenea se pot studia relatiile dintre persoane (sinastria si tema compusa) care ne arata interactiunea energetica si karmica dintre persoane, particularitatile relatiei, caile comune de invatare, crestere si evolutie. Aceste studii se fac prin suprapunerea celor doua teme natale (ale persoanelor implicate in relatie).
Durata variaza intre o jumatate de ora si o ora, in functie de complexitatea interaspectelor si intrebarile care apar.
Daca anterior s-au studiat in detaliu ambele teme, separat, si ambii parteneri au fost prezenti la studiul propriei teme, studiul relatiei e gratuit.

Este recomandat ca cei sub 12 ani sa fie asistati de catre parinti, in timpul discutiei. Dar de obicei aceasta este situatia: parintii cer analiza temei copilului (copiilor) si apoi comparatia intre temele celor din familie. Deci, daca este vorba de o consiliere pentru mai multi membri de familie, din experienta stiu, ca de obicei discutiile se intind cca. 3-4 ore. In  acest caz, fiind vorba de o lucrare mai complexa, consilierea poate cuprinde mai multe sedinte (in zile diferite), iar  costurile se pot negocia individual, de la caz la caz.
Avand in vedere ca vor fi lucruri concrete, de pus in aplicare, si foarte, foarte multa informatie este mai bine sa fie si niste repere scrise, deci daca se doreste, se pot lua notite (ceea ce eu recomand calduros).

Se mai poate face si studiul temei natale din punct de vedere esoteric, in termenii astrologiei initiatice (astrologia si kabbala, razele initiatice si casele astrologice, ierarhii, ingeri si guvernatori, caile de curgere a energiilor formatoare si creative etc.). Acest studiu se poate efectua doar dupa ce s-a efectuat studiul temei natale.

Sesiunile de consiliere astrologică pot fi înregistrate, la cerere, pe suport electronic, pentru a va reaminti mai tarziu ce am discutat. CD-ul cu înregistrarea sesiunii individuale intră în prețul consilierii. Conținutul sesiunilor este strict confidențial. CD-ul cu înregistrarea sesiunii individuale nu se eliberează decât persoanei în cauză.
<< Inapoi la titlurile principale >>