Când respiraţia este superficială,
la fel este şi gândirea.
Conştientizează modul în care respiri.
Străduieşte-te să devii conştient
de momentele în care respiri superficial
şi extinde conştienta
şi asupra gândurilor tale
Respiră adânc o singură zi şi vezi ce se întâmplă.
Dacă te dedici acestui exerciţiu, începe să dispară din viaţa ta tot ceea ce este artificial
Nimic nu te împiedică de la a respira,
deoarece respiraţia este singura ta responsabilitate.”

Tehnica de respirație întru Ființă”

Este o tehnică simplă, care nu necesită abilități speciale, și te conduce fără a permite intruziunea altora, într-o experiență care este personală. Acest tip de respirație dezvoltă conștiința de sine și gradul de conștientizare a lumii la cel mai înalt nivel. Poate aduce la suprafata constiintei emotii, imagini, intamplari demult “ingropate” acolo, chiar si din vietile anterioare.
Ea se bazează pe încrederea absolută în potențialul de vindecare conținut în propriul nostru psihic, un fel de “vindecător interior”, care conduce individul catre Sine însuși, catre Sinele Spiritual.

Această metodă de auto-explorare, asociază într-un fel specific, o respiratie profundă, cu o muzică specială și travaliu corporal. Simplă și eficientă, valoarea sa terapeutică fost dovedită, de-a lungul anilor, în întreaga lume.
De fapt, prin creșterea puternică a nivelului de energie fizică și mentală, respirația profundă, amplificata, ne poate duce cu o precizie imediată, în contact direct noi înșine. Aceasta, ne permite să trăim experiențe deosebite de transformare și eliberare la fizic, emoțional, emotional si spiritual…
Datorita campului energetic colectiv, precum si “intentiei” cu care se porneste in “calatoria interioara” potentialul transformator si vindecator al experientelor este urias.

In timpul respiratiilor am accesat un nivel profund de fiintare conectat cu Mama Divina… Experientele “numinoase”, de comuniune cu Divinul, au fost absolut unice … In timpul sesiunilor de Respiratie, mi-au revelat lucruri uimitoare despre mine insumi, am intalnit fiinte de lumina, care m-au ghidat si m-au vindecat…
In semn de adanca recunostiinta fata de toti aceia care imi ghideaza pasii din nevazut, doresc sa va ofer si voua ocazia unor asemenea experiente “bine-cuvantate” !