Astrologie
Respiratia intru fiinta
Meditatie
Prananadi
Atelierele Femina
Actiuni ecologice

“Intalniri intru Adevar”, 5-7 martie 2010, Apoldu de Sus

 

Invitatia trimisa pentru participarea la seminar:

ANDRE MOREAU LA APOLD

Dupa parerea mea, scopul tuturor terapiilor este de a te aduce AICI si ACUM, de a trai in PREZENT.

dr. Andre Moreau

Dragii mei,

Am bucuria sa va anunt ca la stagiul din acest week-end, la Centrul Geea`s Green Heart, la Apold, vom fi onorati a-l avea drept oaspete pe d-l dr. ANDRE MOREAU, din Belgia.

Vineri, 5 martie, de la orele 18, va avea loc o conferintă cu tema : ” Terapie şi meditatie”.
Vom putea pune intrebari, atat in legatura cu tema conferintei cat si pe alte teme de interes comun.
Sambata, 6 martie, vom organiza, pentru cei care doresc un atelier practic . Temele principale vor fi: ” Victima- Salvator-Persecutor” si ” Vad, imi imaginez, simt, actionez.”

Programul stagiului va ramane neschimbat (inclusiv conferinta de numerologie si exercitiile de dimineata! ). Cei care raman toate cele trei zile, au posibilitatea de a participa la toate activitatile.

Am rugamintea ca cei care doresc sa participe la atelierul practic condus de d-l dr. Moreau sa ma contacteze cat mai curand pentru inscriere, deoarece nr. de participanti este de max. 20 de persoane intr-o grupa de lucru.

Cei care doresc cazare in cadrul Centrului sunt rugati, de asemenea sa ma sune sau sa-mi scrie in timp util, pentru rezervarea locurilor. Sosirea participantilor este de preferat a se face vineri, inainte de ora 17 (pentru cei care raman in Centru ).
Masa va fi asigurata individual, la Centru existand posibilitatea pastrarii hranei la rece si eventual si pentru preparare.

Si acum cateva cuvinte despre oaspetele nostru :

Dr. André MOREAU este psihiatru, licentiat în psihologie, psihanalist. A urmat formari în psihodrama, analiza tranzactionala si terapia Gestalt. Este licentiat al Institutului de Gestalt din Cleveland (‘Gestalt Institute of Cleveland’), master practician în Programare neurolingvistica (PNL) si hipnoza ericksoniana, membru al Societatii Franceze de Gestalt si al Asociatiei Internationale de Psiho si Somatoterapie de la Strasbourg (AIS), fondator si fost vicepresedinte al Societatii Balint din Belgia unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologica pentru medici. Este psihoterapeut certificat de Asociatia Europeana de Psihoterapie si formator in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa. A îndrumat grupuri de formare în Gestalt si psiho-somato-terapie în Polonia, Algeria, Rusia si Bolivia si conduce în prezent, în mod regulat, grupuri de formare în Gestalt si analiza tranzactionala în România, Franta, Germania si Ungaria. A predat timp de zece ani cursuri de psihologie clinica la Universitatea din Louvain, Facultatile de Medicina si Psihologie. Este autor a 12 carti (majoritatea traduse si in limba romana !) si a numeroase articole aparute în revistele de specialitate.
…Si cateva cuvinte, de la oaspetele nostru:
” Dupa parerea mea, scopul tuturor terapiilor este de a te aduce AICI si ACUM, de a trai in PREZENT.” dr. Andre Moreau

Va asteptam cu drag !

Inapoi la Galeria Foto >>

Categorie: