Astrologie
Respiratia intru fiinta
Meditatie
Prananadi
Atelierele Femina
Actiuni ecologice

Tabara de educatie ecologica, 13-16 mai 2010, Valea Frumoasei

 

Invitatia trimisa pentru participarea la seminar:

Tabara de Educatie Ecologica – Plantat puieti de molid

ASOCIATIA GEEA`S GREEN HEART

ASOCIATIA ADMINISTRATORILOR DE PADURI DIN ROMANIA

OCOLULUL SILVIC “VALEA FRUMOASEI “ – SALISTE

 

Dragii nostri,

Am bucuria de a va invita sa participati in perioada 13-16 mai la TABARA ECOLOGICA SI DE PLANTAT, pe VALEA FRUMOASEI, la cabana Ocolului silvic Valea Frumoasei.

Anul acesta vom avea invitati speciali care ne vor impartasi din experienta lor si ne vor invata lucruri extrem de utile:

D-l ing. THOMAS BASCHNY – presedintele Asociatiei europene de educatie ecologica, director in Ministerul Mediului din Austria, care va sosi in Romania in data de 12 mai impreuna cu cativa colaboratori.

D-l ing. BALASZ ISTVAN – expert in instalatii care utilizeaza energiile neconventionale, autor al micro-hidrocentralei de pe Valea Frumoasei, laureat al Salonului International de Inventica de la Geneva.

Intalnirea va fi in data de 13 mai la orele 18, la Cantonul O.S. VALEA FRUMOASEI –SALISTE. Deoarece drumul este asfaltat pana aprope la Tartarau accesul se poate face cu orice tip de masina. Accesul se face din Sebes, jud Alba, pe DN 67C, pana la lacul Oasa. De la lac, peste pod la stanga, se trece pe langa Cabana Oasa, pana la Tartarau. In intersectia de la Tartarau este un indicator mare spre STANGA, cu fotografia cabanei.

In zilele de 14 si 15 mai vom avea discutii teoretice si aplicatii practice, vom planta puieti de molid si vom face excursii. Prezenta copiilor este binevenita, pentru ca vor fi lucruri deosebit de interesante si atractive pentru ei.

Cazarea se va face la cabana, dar va rugam ca cel mai tarziu pe data de 7 mai sa confirmati prezenta si numarul de persoane (cati adulti si cati copii), pentru ca numarul de locuri este limitat.

Masa se va asigura individual. Deoarece cabana este destul de departe de orice fel de magazine, va rugam sa va aduceti provizii suficiente pentru 4 zile.

De asemenea este recomandat sa aveti si haine mai groase pentru seara, manusi pentru plantat, pelerina de ploaie, precum si cizme sau bocanci.

Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne contactati cat mai curand !

Inapoi la Galeria Foto >>

Categorie: