Astrologie
Respiratia intru fiinta
Meditatie
Prananadi
Atelierele Femina
Actiuni ecologice

Tabara ecologica de Sanzaiene, 19-23 iunie 2009, Valea Frumoasei

Invitatia trimisa pentru participarea la tabara:

Avem bucuria sa va anuntam ca in perioada 19-24 iunie, vom organiza o intalnire intre prieteni, pe Valea Frumoasei.Vom avea prilejul sa admiram impreuna “bujorul de munte”, ce face parte din flora ocrotita a Romaniei. Vom face excursii, foc de tabara, vom canta si … vom sta in liniste.

Cei care pot si doresc vor putea sa petreaca impreuna cu noi noaptea de Sanziene, pe varful Piatra Alba, la lumina stelelor.

Deci, intalnirea va fi la Cantonul silvic “Valea Frumoasei“. Pentru cei care nu au mai fost, voi trimite harta si, eventual putem stabili intalnire vineri dupa amiaza, sa urcam impreuna. Puteti veni cu prietenii sau cu familia, dar va rugam sa ne confirmati prezenta, prin e mail sau telefonic pana in data de 17 iunie. Va rugam sa mentionati perioada, pe zile, pentru care solicitati cazarea la canton. Nu va fi masa “obligatorie” comuna ,dar exista posibilitatea de a gati acolo. Cei care doresc vor putea consuma din “bunatatile” pregatite de catre Maria…Si pentru ca avem un invitat special, care va face sa rasune Valea Frumoasei in acorduri celeste, va fi si o pregatire speciala…

Inapoi la Galeria Foto >>

Categorie: